fredag 18 maj 2012

Gotland 2012

Sitter här med en kopp te i handen och laddar upp för en dags arbete innan det blir helg igen. Gud så skönt det var med en ledig dag igår och fy för vad mysig dag vi hade. ÄLSKAR att umgås med Maxiboy & Carro! :)
Så himla mysigt att bara åka runt överallt och titta på saker/hus mm. Max kan sina ställen måste jag säg och det är verkligen hur kul som helst att åka rundor med han som guide!

Igårkväll satt jag & gubbtrollet här hemma och fixade ihop färja till & från Gotland. Vi har nu bokat både boende och färja för 4 nätters mys i underbara Visby. Förra året var vi på en "cykelsemester" på Gotland och blev kära i ön (dock inte i cyklarna så vi köpte oss en bil istället) så nu vill vi alltså tillbaka. Ska bli sååå kul!

Hotellet som vi bokat skulle vara kanonbra, eller "enastående" som det stod i recensioner. Kul! Förra året bodde vi på massa olika vandrarhem och det var att rekommendera det också men eftersom vi har provat på det en gång så kör vi på något annat denna gången. Kanoners kommer det bli!

Här kommer liiite bilder från förra årets Gotlandsresa. Mys!









Min händymään/kartläsare!


Hörrni, ha en bra fredag!

Puss på er!

2 kommentarer:

Carro&Max sa...

Vi älskar att vara med er också :) Det blir liksom bra allting - humöret, skrattet och umgänget. Ni är bäst! Ses imorgon! Puss&Kram

Storgatans sa...

Right back at ya! Ni är bäst! Ses snart :) Puss&kram!