onsdag 11 april 2012

Moviemaker

Morsning!

Onsdag idag och denna dagen bjuder på jobb. Igår började jag senare så då hann jag med en tur till simhallen på morgonkvisten. Skönt, när jag väl var där. Mindre glad stunden innan då jag vaknade av att jag frös, hade ännu mer ont i skitbenet, glömde nycklar & fick traska upp&nerför trapporna onödigt många gånger & bråkade med ett rattlås. EFTER denna starten på min morgon blev det dock bättre. 45 minuters simning non-stop och sen en vaaaaaarm bastu på det.
Efter simhallen hann jag med ett besök på banken för att lösa in någon check som jag fick av älsklingen. 700:- i handen blev snabbt spenderade på kattmat & kattsand i djuraffären som jag också hann till innan jag började jobbet runt lunch. Köper alltid torrfoder i djuraffären till kattfisen och en säck & en kartong med kattsand går på över 800:- så den där checken och pengarna som jag inte räknat med var verkligen välkomna :)

Igårkväll började jag trixa ihop en film. Kanske visar den när den är färdig ;) Det är en sån riktig pluttigull-film om mig & mitt gubbtroll. Jajemänsan! :) Om ni vill göra en egen film så är Moviemaker ett skitlätt & bra program att trixa i. Prova! :)


Nej, nu måste jag diska & klä på mig. Idag blir det vinterjacka, igen. MEN, när det är såhär kallt så blir våren mogen i slowmotion - man kan njuta lääänge av den. Så något gott för det med sig!

Min blomma börjar slå uuuut! Tjohoo! Ska visa mormor så fort den är liite längre gången :)


1 kommentar:

Pappa Achmed sa...

Pelargontjajja hajja hajja hajja!!