tisdag 7 februari 2012

Here comes bitterfittan

... Och hon är här för att stanna.

Om ni är sugna på peppinlägg så kan ni hoppa vidare till någon annan blogg för här är det enbart genombittra toner denna morgon.

Klockan ringer 05:45 och jag beger mig efter 2 snoozningar upp och iväg till gymmet. Bara där är jag förbannad. Finner ingen motivation alls.
Ingen på gymmet som tur är, annars kunde det bidragit till att min ilska i kroppen ökat kraftigt. Väljer ett löpband och fläskar upp farten till joggingtempo. Tar ett gäng TUNGA steg innan jag irriterat stannar bandet och byter program. "Fat burn" lät ju jävligt bra faktiskt så det körde jag på. 30 minuter? Visst. Upp med tempot och går friskt på. Går på i ungefär 20 minuter innan hela salen släcks ner. Kolsvart blir det och det enda jag ser är siffrorna på löpbandet som jävligt nog påminner mig om att jag ska fortsätta med min tråkiga fläskförbränning i 6 minuter till. Blir rasande förbannad och känner blodet rusa genom kroppen när jag slår handen i maskinen jag står på, för jag inte ser ens handen framför mig. NU räcker det! Av bandet, full fart mot belysningsskiten så att lamporna tänds, tillbaka helt illröd i ansiktet till det tråkiga bandet och... mina siffor har nollats. Skulle kynna brista ut i världens djungelvrål och köra ap-stilen och slå på saker men jag blir bara ståendes där. Tyst och tom. Jag orkar inte!!!!!
"Har man väl kört till gymmet får man göra nytta" I helevet heller. Gjorde 3 tappra försök till att friskt motionera i dom resterande 6 minuterna som jag tror jag hade kvar, men kommer inte igång. Det går inte och jag är bara förbannad och trött.

Sätter mig i bilen på vägen hem.

Hemma ställer jag mig på vågen. Samma siffror som dom senaste månaderna trots att jag kämpat som ett djur för att gå ner. Bölar en skvätt. Katten kommer och vill ha duschen på.

Blir förbannad för att jag inte äter fläskmat och faktiskt aldrig gjort.
Detta är dom onyttiga saker jag ätit på 2 månader:

1 äpple (höll på att somna på jobbet)
1 näve russin (svintrött på jobbet, igen)
1 semla (den ENDA kakan jag ätit hos mormor sen efter jul)
Några ungsbakade morötter hos svärmor

Har inte ätit någon potatis, ingen pasta, inget ris, inget med mjöl i, inga frukter, ingen läsk, inga kakor, inget godis, inga tomater, ingen glass, inga efterrätter, INGA kolhydrater.

Jag är skitsur och trött på att gå upp 05-nånting för att ut och röra mig när INGENTING händer. Stör ihjäl mig på att feta männsikor bara kan sluta med sin 2-liters cola om dagen och rasa i vikt. Jag har aldrig druckit läsk mer än när jag blandar drinkar. Dricker ALDRIG läsk till maten, sist jag käkade något flåtigt var det en pizza i juli. I JULI!!!!!!!!! Kakor har jag tagit någon enstaka en gång i veckan (hos mormor) Bröd, potatis, pasta, ris har jag nästintill inte ätit på över 2 år.
Om jag är förbannad?!


Nu pratar dom på nyheterna om att Reinfeldt vill att vi ska jobba till 75 års åler. FY FAN och ALDRIG säger jag. Spyr av tanken. Inlägget efter det är om det satans offret till kille som knivskar en 10årig flicka. Dö säger jag. Just nu skiter jag blanka fan i att pojkjävlen säkert inte haft det lätt utan tycker han borde få minst samma behandling som han gav den stackars oskyldiga flickan.
Vilka jävla as det finns.
Hoppar in på aftonbladets hemsida och ser att Kicki Danielsson är med i någon drog-härva. Det kunde man väl ge sig fan på att hon va. Fyllo som inte tillfört sverige mer än patetiska förstasidor om sin fylla på aftonbldet. Längre ner finns en film på en mamma som hetsar sin 3åriga son att dricka starköl och dra halsbloss. Vad är det för fel på folk?! Ta ungen från henne, lås in och sterilisera henne för fan.

Folk är ídioter och för tillfället är jag nog satans fan ta mig ett av dom.

PUNKT.

2 kommentarer:

Emma sa...

Du är fantastiskt duktig som bara kämpar och kämpar! Jag hade aldrig klarat det du gör!
Så jag skickar över all energi jag har till dig, för att du är så bra! Och du ska se att det visar sig på vågen. Skit i att väga dig eller byt våg eller väg dig på en vårdcentral? Den kanske visar andra siffror? :)
Heja dig Snyggo!

Och jag blev också förjävla arg när jag läste att det är förslag på att höja pensionen till 75! Hur tänker den där rövfeldt? Och alla andra aftonblad-rubriker. Fan Sverige!

Storgatans sa...

Du är så snäll och go, tack för dina ord. Kanske ska prova en annan våg!! :) Tur att jag har en sån fin vän som dig. TACK för detta bra'iga inlägget! <3