lördag 14 juli 2012

spontanare

Godmorgon folket!

Igår var en toppendag rakt igenom! Dagen började med om-organisering av flyttlådor. Det sorterades, ändrades om och packades ner igen. En lugnt & go förmiddag och så himla skönt att få det gjort och faktiskt trevligt att pyssla med när vädret ändå inte är tiptop. Syster ringde på förmiddagen och frågade om jag var hemma så hon kunde komma inom. Javisst! Fick ett sms från Minna som också var i trakten och undrade om vi kunde tajma in en fika. Jajemänsan. Syster kom och hjälpte till med lite smått & gott, det diskuterades om saker och vi hann även med att göra en chokladsås som råkade bli som kolor. Huuur god som helst men lite lite seg kanske;)
Minna tittade inom efter ett tag och fikan gick in i rond 2, trevligt som tusan. Efter ett tag kom också mamma hit, även hon var fikasugen och hon hade dessutom med sig fikabröd. En kanna kaffe till och sen var snacket igång igen. Ännu en stund senare kom gubbtrollet hem för att sällskapa oss.

Mamma stack hem efter ett bra tag och vi som var kvar (jag, gubbtroll, Minna & syster) snodde ihop en plan om att sticka ut i stan och kolla läget. Sagt & gjort, fixade iordning oss och "skulle bara" lämna bilen hos Minnas bror m. familj men.... där inne stannade vi sen resten av kvällen bara för det var så jäkla trevligt! Verkligen en toppenkväll i all sin glans. Älskar när det blir så spontant & bra. Tusen tusen tack alla igår för en skitbra dag! :)

Fikabilder är hur trevligt som helst så här bjussas på pastelliga sådana.





Inga kommentarer: