onsdag 11 juli 2012

Fridens, bildbomb & storstädning

Tjipp!

Fy för vad långsamma vi är här hemma. Ligger kvar i sängen till klockan är 11 och myser, pratar & läääser. Himla gött & trevligt men hela dagen går ju! :)

Igår hade vi en effektiv dag. Började med att städa ur vårt förråd (eller vind) och fixade iordning allt. Rensade, slängde, skänkte och packade om så att vi nu har stenkoll på alla sakerna där ute. Jag älskar att slänga saker som man inte använder och är verkligen ingen sån som sparar på onödigt skit så som glassburkar etc "för det kan vara bra att ha"
Däremot är jag emot onödig konsumtion och onödigt "köp-&-släng". Det man kan spara och återanvända kan man göra det med, resten kan man slänga i rätt container så det smälts ner och blir till nya fina saker. Jajemänsan!

Iallafall... efter vår superstädning stack vi till korsets kraft och dumpade av våra saker. Skön känsla det där att få riktigt riktigt rent.
Tog sen bilen och körde mot Österlen där kvällen tillbringades tillsammans med gubbtrollets släkt och familj på ett ställe som heter Fridens. En himla trevlig kväll! :)

Idag händer det inte så mycket, vi har heeeela dagen oplanerad. Skönt! :)


Slängde in kamerasladden i datorn så här bjuds det på lite bilder från veckan som gått!

Tandemcykling med gubbtrollet.

Trädgårdsfika hos mormor med hembakat.


Puss! (Här ser jag ut som en nöjd mamma)
Grillning med Mari & Rikard :)

Veckans enda riktiga sommarkväll spenderades här.
Godaste potatissalladen detta året (och nog faktiskt alla år innan dess också! Hur god som helst)
<3


Pizza på Fridens


Inga kommentarer: