torsdag 5 juli 2012

Gotland 2012

Hej, igen!

Nu har jag äntligen tid (och framförallt lust!) att sätta mig ner och skriva lite. Semestern är här och nu har hälften av tiden hunnit passera. (Guuuud vad tiden går fort!) Har hunnit med lite allt möjligt än så länge, dock har semstern till största delen bestått av att ha just semester och ta det lugnt.

Första semesterveckan inleddes på underbara Gotland. Vi bokade 5 nätter på ett hotell mitt i Visby och tog bilen över. Dagarna var fyllda med god mat, solning, shopping, goda drinkar, promenader & utflykter. En av dagarna tog vi bilen och körde längst med kusten (bokstavligen talat, vägen gick på en stenstrand) och körde sen över till Fårö. Innan vi hann över med båten blev det ett stopp i fårösund där det bjöds på förstaklassig mat. Stället hade kommit med i den berömda whiteguide 4 år i rad så det fanns inte mycket att klaga på! ;)
En annan dag strosade vi mest runt i Visby, shoppade lite och tog det lugnt. En annan dag blev det en liten loppisrunda runt på ön. Solning i parken, fika på mysiga små caféer, gooooooda middagar på munkkällaren. Ja, ni hör hur mysigt vi hade det :)

Eftersom att minneskortet till systemkameran ballade ur totalt och kraschade så har jag inte så många bilder att bjuda på :( Ni får dock se några få, där vi använde Lars kamera. TUR vi iallafall hade den med oss!




Skogsutflykt.... Letade efter en utsiktplats men fann den inte ;) Nöjda & glada iallafall!

Samma dag körde vi längst med kusten. Ett litet stopp, förevigades på bild!

Här har vi pärlan med på bild också! ;)

Sol-mys vid Fårö fyr.

Fårö fyr.

Lååååånga fina stränder har dom. Denna dagen blåste det dock rätt mycket som ni ser :)

Fikastopp på Selmas!
Påväg till ladan i Hemse där det shoppades lite inredning. En lila dörrmatta från danska märket Rice fick följa med hem.

Stranden.

Gubbtroll <3

Strand-stopp på väg tillbaka till Visby.




Mat på munkkällaren. Denna kvällen blev det grillat. (Mmmmmm!)


1 kommentar:

Emma sa...

Så fina är ni! :)
Och när man ser bilderna inser jag att Gotland är något man verkligen måste ha på sin check-lista över ställen man bör besöka i Sverige :)