måndag 25 februari 2013

Tapet-kärlek





Jo ni, man kan väl säg att jag har några riktigt bra tapet-kandidater till vårt framtida sovrum. I helgen när färg & tapetaffären besöktes så träffade vi på en trevlig försäljare som visade ett gäng tapeter som var sådär riktigt mitt-i-prick ni vet.

Annars då? Soffläge med underställ & två rollokolor i beredskap är det som gäller nu. Måndagsdejt med hela trion var det ikväll & som vanligt tankades MASSOR med positiv energi!
Köket håller fortfarande på att ritas på och igårkväll när vi låg där i vår nybäddade säng så ploppade nya köksidéer upp så vi fick genast skissa upp det i sängen så att det inte skulle glömmas bort.
Tapeter har det kollats på, även om det är lååååång tid tills vi ska ta tag i vårt sovrum. Kakel till badrum har spanats in och vi har två olika kandidater som vi ska kika mer på. Känslan är där men åååh så svårt att få till det. Men, roligt!!
 
Den obligatoriska söndagsfikan hos mormor hann vi med i helgen, likaså en badrumsinspirationsrunda, lite melodifestivalande, samtal med Mari och allmänt helgfix.
 
Ny vecka hörrni och nu ska jag och gubbtrollet rita lite.... ja gissa vad? Kök! ;)











Bilder lånade från In trade.

Inga kommentarer: