söndag 17 februari 2013

köksö, spisjäkel och tusen frågor



Hej...

Ikeabesök & köksplanering tillsammans med resterande Sveriges befolkning, köksplaneringsrond numero 2 hos Linnea, spistankar som snurrar, köksön som likaså den snurrar runt och byter plats i vårt framtida kök i takt med att nya tankar poppar upp i våra huvuden, köksplaneringsjidder med mamma, telefonsnack med mormor där kvällsfika bokades, go fredagskväll tillsammans med Maxiboy, Carro, Johanna, Andy och deras lilla söting N där det krängdes pizza och snackades till sent och så frukostbuffé idag.
Jojomänsan, här har det hunnits med en del även denna helg. Även om vi skyndar och stressar rundor så hinner vi ändå inte med allt som vi vill. Spisen verkar nu vara kirrad, ska bara beställas också. Resten av vitvarorna? Nää, men vi håller oss till spisen än så länge verkar det som. Står här hemma och kliar oss i våra huvuden, prisjakt-letar efter recensioner och försöker komma fram till vilka av alla alternativ som skulle kunna passa oss och vårt framtida boende.

 
Herreguuuuuuuuuuuuuuud säger jag bara.


Inspiration letas varenda eviga kväll och mina tankar är ständigt i huset. "Var ska vi ha tv'n? Får det plats en tvbänk där? Nähä? Men, en annan tvbänk då? Eller tv'n nån annanstans? Soffan då? Och köksön?"
Jo men ni hör ju. Då snackar vi bara om nedervåningen.... Tack gode gud att vi har ett "färdigt" hus ändå.


Kök och badrum är alltså det som snurrar här hemma för tillfället.

(Tillägg: glömde bort att vi fick finbesök av svärfar & Joel i lördags. Jag var trevligt sällskap och sov ungefär hela tiden.)

Inga kommentarer: