måndag 15 oktober 2012

Budapest 2012




 
Godmorgon!

Nu jäklar är vi hemma igen efter en kanonweekend i Budapest! Vad har vi gjort då kanske ni undrar? Tja. Lite allt möjligt faktiskt.

Vi har vandrat upp för ett berg för att där uppe avnjuta utsikten över Budapest. Jag & Ida avnjöt en glass på bergets topp när gubbtrollet och co gick och besökte ett museum (som sägs vara ett av dom bästa... ;) )
Karl-Ivar tyckte vi skulle bada efter vår svettiga vandring upp och nerför berget så vi traskade in i ett av alla Budapest utomhusbad och hade det gottigt i ett par timmar. Vi har ätit, ätit & ätit. På ett ställe kom servitörerna ut och vrålade "haaaaaaappy birthday" så det ekade i taket och gubbtrollet applåderade friskt.. då visade det sig att tårtan och sången var till Karl-Ivar. Gubbtrollet hade beställt "födelsedagsfirande" i smyg. Ha ha. Karl-Ivar fyllde inte år för er som inte vet. (Detta tricket försökte även utövas på flera ställen under kvällens gång... )

Vi har också kommit fram till att den bästa gulaschen fanns på sista stället, grillat vår egen mat på en het sten, åkt tunnelbana, åkt taxi, blivit erbjuda kokain & horor så det stänker om det, varit på Zoo (som tydligen skulle varit ett av världens äldsta) testat på Budapest nattliv (utan både kokain och horor kanske ska tilläggas) strosat runt i staden och bara haft det sådär allmänt bra.

Fler weekends ska helt klart bokas in. Jepp jepp.

Bjuder på lite bilder. Anledningen till att dom flesta foton har mig som motiv är helt enkelt för att jag inte frågat dom andra om lov att lägga ut.












Födelsedagsgrisen med sin tårta! ;)


1 kommentar:

Emma sa...

Åhh vad det ser mysigt ut! (Jag SKA se resten av bilderna också!;) ). Ser ut att ha varit varmt där också? Nå! Vi har mycket att prata om när vi ses! :)