fredag 3 januari 2014

Julen kom... & gick!

Dans runt granen är obligatoriskt i vårt julfirande, liksom en riktigt go tomte som kommer med alla julklappar.


Hej på er!


Jag förstår egentligen inte varför det tar sån tid mellan gångerna jag skriver, för när jag väl sitter här så tycker jag det är skitkul. Emma har klagat några gånger på min dåliga uppdatering så nu du Emmsen! ;)


Jag hoppas att allt är bra med er alla som troget tittar in här. Med oss är allt så bra det kan vara. I vanliga fall brukar jag slänga upp en årsresumé men detta året ser det lite mörkt ut på den fronten, men lite kan man ju alltid skriva! :)

2013 var ju verkligen ett händelserikt år på många plan. För att nämna höjdpunkterna så var det såklart Huset & lilla trollungen som kom till världen.
Vi gick på husvisning en kall dag i januari & budade sen hem vårt drömhus. Nycklarna fick vi den 1 mars och den siste april flyttade vi in. Under den tiden hann vi (med enorm hjälp) blåsa ut både kök & badrum & sätta in nytt, renovera vardagsrum/matsal & sovrum. Samtidigt som vi båda två jobbade 100% och jag var höggravid. Jag packade flyttlådor för glatta livet på kvällarna medans gubbtrollet fixade med lite tyngre saker, vi sprang båda två (och min familj) upp & nerför alla trapporna med alla hundrafemtioelva flyttlådor & tiden som fanns över ägnade jag åt att klämma in besök hos barnmorskan.

Det mest fantastiska med 2013 är såklart vår alldeles underbara lilla dotter som kom till världen. Hon är en glad liten skit som såklart är världshistoriens sötaste lilla unge! :)

Nu är det nytt år, nya möjligheter & massa oskrivna blad att fylla! Jag har som vanligt inga nyårslöften utan säger som Emmsen: jag har mål. Årets mål är att vara en så bra sambo & mamma som det bara går och lägga energi på det som är värt att lägga energi på.

Nu ni, nu ska jag lägga energi på att städa ut julen. Granen är ute, men barren är kvar här inne om vi säger som så, så nu ska det storstädas innan lilla loppan vaknar!


Kram på er!



1 kommentar:

Emma sa...

Äntligen! Som en trogen många-gånger-om-dagen-läsare har det äntligen ploppat upp inlägg! :) Fortsätt på den linjen ;)

Ditt mål med att vara en bra mamma är redan avklarat kan jag känna, där ligger du på topp topp TOPP. Vad gäller sambo kan jag inte svara på men eftersom du är en fantastisk vän så tror jag att du är sådan sambo också. :)

Älskar dig! <3