måndag 6 januari 2014

Badrum nere. Före - Efter

 
 
 
 
 
 
Tänkte jag skulle visa lite bilder på vår badrumsrenovering på nederplanen. Såhär såg alltså badrummet ut innan vi drog igång. Plastmattor på såväl golv som väggar, träpanel i taket och porslin i mintblått.
 
Vi ville ha ett ljust, luftigt och fräscht badrum som skulle vara både praktiskt och snyggt. Vi valde ett kakel med stora matta plattor i vitt. Golvet och en av väggarna fick ett ljust/mellangrått kakel med underbar "levande" känsla. Jag var först inne på att ha en vägg i betong men efter diskussioner kom vi fram till att det skulle passa oss bäst med detta kakel. Blev supernöjd, för den ger precis den känslan jag ville ha.
 
Kommod med handfat är 140 cm bred och köpt på IKEA (för halva priset dessutom, då just den bredden sålde sämre. Toppen för oss! :)) Alla blandare (handfat, dusch & badkar) kommer från Mora.
 
Planlösningen var bra som den var så den gjorde vi inga ändringar på. Duschen är där duschen var innan, handfat & toalett likaså. 
Eftersom att badrummet var så pass stort så kunde vi sätta in en bred kommod med dubbla handfat och fixade även fram ytterligare en golvbrun för att i framtiden kunna sätta in ett fristående badkar. 
Duschutrymmet var brett och bra så där satte vi in en större dusch, nischar byggdes in, elen drogs om och spotlights fälldes in. Förutom det? Ja, allt revs ner till grunden för att sen byggas upp igen. Vilka vi har att tacka?
 
Max, Joel, Carro.
 
Enormt slit, fantastiskt jobb och allting blev verkligen superordentligt gjort.
Själva kaklandet sen sköttes av en superbra & trevlig kille som heter Andreas. 
 
 
 
 
 
Här kör vi lite bilder FÖRE & under renovering:
 
 
 
 
 
 
 








Vid den högra väggen (med grått kakel) har vi nu skötbord. I framtiden har vi tänkt sätta i ett fristående badkar.



 
 
EFTER:
 
 
 
 
 

 
 

 










2 kommentarer:

Pappa Achmed sa...

Men hej vilket badrum!! SÅ jedrans fint! bra jobbat där!! och före och efter bilder, me like.

Storgatans sa...

Men HEJ vilken kommentar! Tack!!! :) Före-&-Efter-bilder är toppen, då ser man verkligen vilken skillnad det blev! :) Poss på daj snuffsan!