onsdag 29 augusti 2012

Carla Bruni & lull-lull

Morsning!

Här hemma trippas det rundor till franska toner just nu. Carla Bruni ligger på vår softa spotifylista här hemma och just denna morgon passade hon bra in som bakgrundsmusik.
Frukosten är nere, ansiktet är på, kattmys har hunnits med, sängen är bäddad och jag har hunnit med en maskin tvätt också. (Skönt, för då slipper man fixa med det ikväll!)

Onsdag idag och ikväll ska jag ta det luugnt. Ska få finbesök av Joel också och en resa ska antagligen bokas till nu i höst. Jajemänsan. Ska även byta till "höstfärger" här hemma. Lite lull-lullande och ingen är så nöjd som jag.

Veckans motion har hunnits med rätt så bra än så länge... I måndags hade jag och Emma vår vanliga måndagsdejt (Ida kunde tyvärr inte haka på) och vi bestämde oss för slingans längsta runda på 8,7 km. Av dessa 8,7 så joggade vi 5 km.
Igårkväll blev det en lugnare nix med Sandra på cirkus 6 km. För pulsen var det kanske inte 100% men för hjärta & välmående så vart de över 100%  Sådana icke-pulshöjande "pass" kan vara mer värda än dom andra :)


Nu ska tvätten hängas upp hörrni.
 
Ha en go dag!

Här har ni en som verkligen kan det här med att mysa.





Och en speciell hälsning till Yen: Ny mobil är inhandlad! ;)

Inga kommentarer: