onsdag 16 januari 2013

Trött på tröga människor

God morgon!

Jag antar att vi hört om den fruktansvärda masskrocken på Tranarpsbron? F-r-u-k-t-a-n-s-v-ä-r-t. Fy fanken. Krocken sägs vara en av dom värsta i Sveriges historia. Inte helt otippat.

Vad som inte heller är helt otippat är ATT det faktiskt hände. Jag är så jäkla trött & förbannad på alla trångsynta, stressade, förbannade, tröga och egotrippade bilister. Det spelar ingen roll HUR mycket utbildning och riskutbildningar som trycks in i körkortinnehavares huvuden för det faktum "ATT JAG KAN" sitter som inristat i både kropp och själ. Nästintill alla tycker att dom kan köra bil lite lite bättre än alla andra. Om någon gör "fel" (som du dessutom inte vet om eftersom du inte har en blekaste aning) så ändrar sig hela mönsteret och folk ska påvisa på ett aggressivt sätt att "där gjorde du fel" och köra förbi den felande bilen i monsterfart, tuta, gorma och bete sig som en ouppfostrad hungrig snorunge.

Varför det går åt helvete i trafiken?

Folk beter sig kasst, är arga, OFÖRSTÅENDE och stressade
För korta avstånd mellan bilarna (du hinner inte reagera innan det är för sent)
Folk överskattar sin egen körförmåga och väglaget
Folk tänker inte ett steg längre utan ser inte längre än näsan räcker.

Allmänt dåligt beteende. Är någon på väg mot övergångsstället så gasar folk för att "hinna före" istället för att vänta in stackaren som står utomhus. Fruktansvärt respektlöst då man själv sitter säker i en varm bil.

Skulle kunna skriva hur mycket som helst men jag hinner inte nu. Är så förbannat jävla trött på folk i trafiken.

Här ska jag visa er en video som är skrämmande lik nästan varenda människas beteende så fort dom hamnar bakom ratten i en bil:  Kolla här!

Inga kommentarer: