söndag 13 januari 2013

Godmorgon!

Nyklippt och nyfärgad!
 
 
 
Men god morgon godingar! Hoppas att allt är bra. Här är det bra. Morgonmys & snicksnackande i sängen tidigt imorse och nu frukost framför tv'n. Jag klagar inte. (Lite halvklagande på förkylningen som vägrar släppa. Men det skiter vi i nu.)
Bjuder på en suddig mobilbild bild efter frisörbesöket igår. Att man kan gå till samma salong men till så olika frisörer varje gång och ÄNDÅ bli så.jäkla.nöjd. M-hm. Nu har jag bara "provat" tre stycken olika frisörer men herregud så duktiga dom har varit allihopa. Lite ny färg och klippning gjorde susen och det är ju bara så otroligt skönt att bli ompysslad!
 
Efter frisörbesöket blev jag upplockad av gubbtrollet som hade en hemlig plan för lördagen. Heldag hos syster och Emil visade det sig vara och guuuuuud så glad jag blev!!! Fick se deras nya fina lägenhet och vi hann också med en svinkall kvällspromenix. Våfflor, hemmagjorda hamburgare (med Idas hemmagjorda suupergoda hamburgerbröd), godis i förbannelse, chaithé, film och götteri bjöds det på. Toppenlördag rakt igenom förstår ni.
 
 
Söndag morgon här. Idag ska vi göra något rolig..t. Det ska hustittas!
 

3 kommentarer:

Carro sa...

Meeeen gooo morron på dig Fluff-snygging! Kram på di!

Storgatans sa...

Raaaaaaou! Goooomorron snygging! Köffe(thé)/promenixdejt snart? M-hm. Ja tack på den! Kram på di!

Emma sa...

Levaneees sao grann, inte ett öga torrt!

Lika snygg som alltid! :)