söndag 30 december 2012

Tillbakablick 2012




Årets näst sista kväll...

och jag ligger här hemma i soffan med mitt goa gubbtroll, filten och kattfisen och är sådär skönt söndags-slö.

Årets sista söndag har tillbringats tillsammans med Minna. Vi har hunnit uppdatera varandra om livet, ta en go skogspromenad med söta lilla Luddevovvsen och sen stressköra till staden för att hinna köpa två stycken tallrikar till den kommande nyårsdukningen. Med andra ord har vi haft en jäkla bra dag.
Resten av eftermiddagen har gått åt till söndagshäng och snicksnackande med mammsen och systrarna. Minst lika trevligt det!

Nu ligger jag här, pääääsen, i soffan med fötterna på gubbtrollet och kvider "massage?" titt som tätt samtidigt som det slötittas på Avatar och året får sig en tillbakablick..
 
Tänk så mycket som kan hända på ett år, tänk så mycket som faktiskt har hänt.


Ännu ett år tillsammans med mannen i mitt liv. Ett helt år med måndagsdejter. Ett helt år fyllt med festkvällar, grillkvällar, älskade Gotland, utflykter, restaurangbesök & stads-strosande hand i hand, festivaler, sköna dagar och sena kvällar i svärmors stuga och dagar fyllda tillsammans med goa vänner. En 25årsdag som fylldes med paketer och en hejdundrandes fest, en skitrolig Turkiet-resa tillsammans med mamma och en weekend till Budapest.
 
Ja men ni hör ju. Det är många fina stunder att blicka tillbaka på och minnas!





Midsommarfirande



Tältmys

Gotland <3


Strandhäng

Grillkvällar


Söndagsfika hos mormor

Go grillkväll med goaste Emmsen

Picknick vid sjön efter jobbet en kväll

Ännu en picknick-kväll, denna med godingen Sandra

Sillamackor & solande

Kräftskiva



Höstpromenix på berget


Rally på leriga åkrar

Budapest





Inga kommentarer: