söndag 3 juni 2012

Achmeds examensfest

Tjipp tjopps!

Söndag middag var det här och vi ligger lite efter i tiden här hemma denna helgen. Vi brukar (faktiskt) vara duktiga på att gå upp i tid och fånga dagen men denna helgen har som sagt blivit lite förskjuten hela tiden & "go´morgon" har fått bli "go´middag" istället. Så kan det vara ibland & det är egentligen skit samma! ;)

Igår var jag & min bättre hälft på västkusten för att fira lilla Achmed, Carro, som nu äntligen tagit examen som sjuksköterska efter 3 års kämpande. Tjohoo!  
Vi tog bilen och for iväg efter lunchtid nångång och var framme vid 4. Hemma hos Achmed och Markus var det i full gång med bål-blandning, matförberedelser (enligt mammsens fusklapp ;) ) grillen skulle tändas, partytältet skulle surras fast ytterligare, drickan skulle på kylning och folket trillade hela tiden in en efter en.
Jag ääääälskar att va hemma hos dom, dels för att det är hemma hos dom och dels för att det är så himla fint där! Dom bor ute på landet och har både hästar, kossor, höns, hund & katter. Jag vill också ha det så! :)

Festen drog igång och fy för vad roligt det var! Markus var en perfekt värd och gick runt med sina snapsar hela tiden, det skålades för achmed, det sjöngs snapssånger, alla fick ställa sig upp och presentera sig för dom andra "Ja, det är då jag som är Carro. Huvudpersonen här" Ha ha ;) Massa gott grillat, potatissallad, gratäng, sallad.. Mums! Till efterrätt bjöds det på jordgubb/rabarberpaj med vaniljsås.
Skitrolig kväll & tiden flög verkligen iväg. Stämningen var på topp och det var så jäkla trevliga & roliga människor! Hoppas på en fest till med samma goa gäng nångång.

TACK Achmed & Markus för en skittrevlig examensfest!

Här kommer lite bilder från ett sooooligt (och blåsigt) Linnarp:








Kubb spelades (enligt planeringen ;) ) och gissa vilka som vann? Jajemänsan! ;)
Achmed in action!

Tänk att bo såhär :)




Lilla Adele, så fin så fin! :)


Madde kom också, tjohoooo! Och.. hon tog också examen igår! GRATTIS till din examen snygging! 5 års kämpande för att nu ääääntligen vara färdig sjukhusfysiker!!!!! Är så himla imponerad.

Sommarbukett!

Allra bästa värdparet!

Achmed iklädd en av sina presenter. Hon hade önskat sig galenskap och ja... det fick hon! ;)

Alltså, denna människa! Ni ser mitt garv? Så är det verkligen HELA tiden när man är med henne!

Världens bästa Achmed med sin tillhörande present. Gigantisk spruta!

Achmed, du är bäst!

TACK ännu en gång till er båda!

Inga kommentarer: