lördag 2 mars 2013

Inlägg från husägaren


 
 
Bilderna ovan tog jag med mobilen igår morse. Jag och kattfisen stod i fönstret och beundrade färgerna utanför. Eller jag beundrade färgerna, hon spanade in fåglarna som festade loss i en skorsten längre bort...  Jobbade halvdag igår och mötte sen upp min man för att ut och luncha & försöka få en lugn stund innan allt skulle dras igång.
 
Från lunchdejten stack vi sen till banken för att fixa med både försäkringar och lån. Klappat och klart, med nycklarna i handen stack vi vidare till järnhandeln och inhandlade vår allra första brevlåda. Tyckte det kändes så jäkla mysigt. "Åh här står VI och väljer brevlåda" Lite sådär halvmysigt faktiskt. Eftermiddagen/kvällen hann vi med två stycken flyttlass med saker. Elin, mammsen & Mimmsan hjälpte till som tur var. (Mycket tacksam för hjälpen, det gick så himla smidigt!) 
Jag trodde det skulle vara tyngre för mig att lyfta men hej & hå som jag trippade nerför trapporna. Tog massa lådor och lyfte för glatta livet så jag kände att jag också hjälpte till och fiii fanken vad skönt!
 
Flyttlass nummer två skötte dom andra medans jag stannade kvar och gjorde STORstädning av den ena toaletten. Skrubbade så att min ena arm värker idag (!) och tog nästan slut på en helt ny flaska rengöringsmedel. Fick vårt allra första sponatana besök av gubbtrollets moster också. Det uppskattades kan ni tro! När vi var färdiga körde vi tillbaka till lägenheten & beställde hem pizza och jag somnade i soffan innan gladiatorerna var slut (efter att tjatat om att "åååååh, kan vi inte lägga oss nu?" i säkert en timme...He he. Kul tjej.) 
 
Idag blir det ännu mer trixande. Man får hålla igång när ångan är uppe!

Inga kommentarer: