lördag 30 mars 2013

Årlig påskmiddag, trubadurkväll, anekdoters & renoveringsuppdate

 
 
Godkväll snyggingar!
 
Lördag kväll och vi ligger här i soffan och päser. Gubbtrollet drog till med att bjuda på biffar, sås & potatis ikväll och guuuud så gott det var! Min mormor är v-ä-r-l-d-s-b-ä-s-t  på att laga mat och jag kan ärligt säg att gubbtrollet spelar i samma liga.
Lördagen har ägnats åt frukost på fiket tillsammans med våra övernattningsgäster Nils & Line, lite (med betoning på lite) renovering i huset för min del (myyycket för gubbtrollets del), päsande & skitsnack hemma hos mammsen och så en liten sväng till konstutställningen i byn tillsammans med Line. Go dag förstår ni va? Jopps, kanontrevlig!
 
Igår var det farande överallt men trevligt som tusan. Dagen började med lite renovering, såklart, Eftermiddagen bestod av den årliga påskmiddagen hos svärmor och Calle där det bjöds på lamm & mintglass (dock inte i kombination) och massa annat mumsigt. Därefter for vi vidare till trubadur & drinkkväll i byn där det bjöds på drinken Lennart (som skulle blivit en rom & cola) och flertalet anekdoters om renhållningen i Jönköping där Lars, Nisse & Joel alla hade goda teorier om hur och vad som bör göras för att få bästa möjliga effekt av felaktig aluminiumhantering. Därefter skulle kvällen avrundas med ännu fler anekdoters och ännu lite mer drinkar. Jojomänsan. Jag gick dock och la mig ;) En sak är säker och det är att det är så in i helsike roligt att umgås med dessa människor, man skrattar sådär gössigt från magen från det att man säger hej till att man säger hejdå. Så jäkla gött att umgås med sådana människor!
 
Tänkte att jag skulle visa lite från renoveringen, så att ni kan se hur det går. Nu är jag lite halvdan med att dokumentera så det bjuds på bilder som är någon vecka gamla. Vi ligger alltså liiite längre fram men det får ni se snart det med! :)
 
Hallen nere före renovering:
 
 






 
 
Hallen under renovering & snyggaste målarhjälpen:
 
 
 

Fin liten inflyttningsblomma som piggar upp vilket renoveringskaos som helst.

Sovrummet före renovering:






Sovrummet under renovering (och nackspärr av 4 lagers takmålning av många m2)




 
 
 
 
Snyggaste renoveraren:
 
 


Hur det ser ut när det dukas upp fika eller frukost i renoveringskaos:



 

1 kommentar:

Emma sa...

Hääär händer det graaajor! Längtar till "efter-bilderna", för så fint det kommer bli med dom rummen! Gillar absolut sista bilden också när ni har målarburkar till bord ;) Men va?! Har ni ingen drömyoghurt? :D