onsdag 13 mars 2013

Köpenhamn

 
 
Såhär såg det ut när vi steg ur våra bilar i lördags förmiddag med våra väskor och snabbt började tåga iväg mot destination okänd. Den som går sist är Mr Ovetandes himself. Karl-Ivar.
 
Det är ju som såhär att Karl har fyllt 25 och det skulle vi såklart fira! Efter månaders fiffilurande & pusslande mellan Emmie, Nils & gubbtrollet så bestämdes det att det skulle bli en Köpenhamn-tripp. Och så blev det. I lördags drog hela gänget, vilket vill säg: Joel, Lars, jag, Line & Nils, Emmie & Karl, iväg för en heldag i Köpenhamn.
 
Tog tåget vid 12 och hade sen ett gött schema framför oss.
 
På tåget kalasade vi på baguetter, öl & cider (inget sånt för mig dock). Hittade hotellet och dumpade väskor, beställde in 4 st gammeldanskar som det frästes åt, och drog sen vidare till Carlsberg muséet där det vandrades rundor, ååååh:ades åt stora fina hästar som stod mitt upp i allt, imponerades och drömdes bort till tider då man fraktade ölen med häst & vagn och tillslut avslutades med dricka uppe i deras pub.
 
Vi slänger in lite bilder på det:
Nöjda resenärer.

Glada INNAN gammeldansken ;)
Här har vi den... "Den värsta skiten jag druckit" som Joel så fint uttryckte det ;)



Puben på Carlsberg.


"Tänk att köra runt i en sånhär då!!"

Efter Carlsberg tog vi snabbt en taxi tillbaka till hotellet då det var gratis vin-timme där. Väl tillbaka hämtades rödvin så det räckte och blev över, bröderna var tvungna att hitta tilltugg och gav sig ut på godisjakt á la danskstyle. Chips, ost (som luktade fis), korv & kex festade det loss på.
 
 
 







Efter vin-timme förfestades det vidare på vårt rum innan vi tog taxi till nästa destination: resturangen.
Det mumsades sniglar från Joels tallrik & gubbtrollet fascinerades över att det var gott och fick medge att han faktiskt hade haft fel angående just sniglarna.
Vi sjöng för Karl-Ivar & tårtan bestod av massa sådana där småkakor som är inne nu och som jag inte kan stava till.

Sen... sen drog vi ut. Joel tog sikte på en irländsk pub som hade "världens godaste irish coffee" och som dessutom hade livemusik av Noel! (Interngrej som gjorde ungefär timmarna härefter, om möjligt, ännu bättre!

Här har vi dom: innekakorna med ljus i!


Min.










 
Sist men INTE minst (i någon bemärkelse):







Ja herregud. Vilket jäkla dag, kväll & natt! Så fruktansvärt roligt från början till slut. Är så jädrans glad att just jag lyckats hamna i just detta gäng!


Bara för att visa hur "världens godaste brunch" ser ut så har ni har bilder på det också ;)



 



TACK godingar för denna helgen!

1 kommentar:

Emma sa...

Herregud vilken härlig helg ni haft! :)
Och fina bilder! Gillar speciellt han med gitarren som tar i enda från tårna (ser det ut som)! :D