söndag 21 april 2013

Geggamoja




Ja men kolla! Vad hände? HUR kul är det med en bild på två filtar & en rubrik med filtarnas namn? Sådär va. Så får det blir för jag är inte roligare för tillfället.

Helgen är nu förbi och det har jobbats från morgon till kväll. Idag har vi tagit ytterligare två flyttlass och som tur är så har vi goaste Gith som hjälpte till på slutet. (TACK även till Nils & Line som ryckte in!!!).
Sovrummet börjar ta sig, flyttkartonger kommer på plats (dock o-organiserat så in i...) och lägenheten blir mer & mer tom för varje dag som går.
Nästa helg är det dags för det stooooora flyttlasset och då får vi hjälp av både Elin & Nils. Två stycken som verkligen underlättat för oss flera gånger. Elin har t ex stått i huset helt ensam och målat tak & rivit tapeter utan vår vetskap & Nils. Ja han har kört sisådär 25 mil ENKEL resa över dagen för att hjälpa oss. Vi är verkligen så oerhört tacksamma!

Veckan som har gått har det hänt en del i också. Mr Händy-Män himself, pappsen, han har varit och kört flera lass till tippen & också hjälpt Max med diverse projekt. Max, han har fixat så att det nu är färdigt för att målas i både vardagsrum, matsal & kök. Huuuuur bra som helst!

Måste dock säg att min favorithjälpreda har fattats oss denna veckan. Inte för arbetets skull utan för sällskapet. Så, JOEL! Se till att fixa färdigt din kurs & kom sen him igen me di! :)


Filtarna förresten... Men är dom inte fina så säg! Att man kan bli sådär innerligt själaglad för lite filtar. En sak mindre på "Liten-listan" nu i alla fall. Bara sjutusenfemtio andra saker som ska fixas också.. ;)


Nu ska jag göra mig färdig & tvinga gubbtrollet att lägga sig.

Puss på er!

Inga kommentarer: